Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Jacqueline via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 30-08-2008 Zwart met duizend ... (6)
  • 28-08-2008 Chiang Mai Zoo en ... (3)
  • 24-08-2008 De nachttrein, ... (3)
  • 21-08-2008 Een Thais toilet (5)
  • 19-08-2008 Het is groot, wit ... (4)

Statistieken

Dit dagboek is 31728 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag De voorbereidingen

Toon op kaart

10 oktober 2007 | Door: Jacqueline

Aantal keer bekeken 71   Aantal reacties 6   Rotterdam, Nederland
a A

De voorbereidingen

Ruim drie weken voor vertrek is het vliegticket geboekt. Verder zijn de belangrijkste dingen ingeslagen waaronder de rugzak, wandelschoenen en heel belangrijk de lonely planet :-)

Peru heeft op toeristisch gebied veel te bieden. Machu Picchu, de verborgen Inca stad, is een must voor de Zuid-Amerika reiziger. Heb je redelijke conditie dan ga je er natuurlijk lopend heen via de Inca Trail. Maar Peru heeft meer, naast het Titicaca-meer heb je hier ook een stuk Amazone, de hoge Andes toppen rond Huaraz, de kust met zijn zeeleven rond Pisco en de Nazca-lijnen. Kortom, een land dat op zich al een reis waard is.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (6)

20 oktober 2007 18:00 | Door: Judith

Hey Jacqueline,
Op weg van Lima naar Cuzco, moet je iig naar Arequipa gaan, dat vonden wij echt een leuke stad! De oasis in Ica is ook wel bijzonder (ookal is het nep..haha)Veel plezier met de voorbereidingen en alvast een goede reis.

28 oktober 2007 10:23 | Door: johan de koning

Jacky ,ik vind dit super en wens je heel veel succes.Geniet ervan en we zullen zeker je verrichtingen volgen.Groetjes johan

29 oktober 2007 18:12 | Door: Wouter

Haai! Hierbij alvast een superreis toegewenst! K weet zeker dat het backpacken niet tegen zal vallen. Veel succes en enjoy your trip!
Ik heb trouwens een vriendin die nu in Peru zit en al een paar maand Zuid Amerika en Midden Amerika aan het doortrekken is. Dit is haar site..misschien heb je er iets aan

7 november 2007 20:18 | Door: willy

jacq. het is nu hier 10 uur in de avond en pa zit voetbal te kijken,even een berichtje, jij bent nu geland aan de andere kant van de wereld hoop ik. wij zitten hier in de kou en de regen, veel plezier in het warme zonnetje, groetjes ma.

9 november 2007 17:47 | Door: willy

jacqueline, hier krijgen wij hagel en regen, jij zit daar lekker in de zon, hoe gaat het, prima hoop ik, je bent met de boot gaan varen vanmorgen leuk geweest ? heb je al een buggyrit gemaakt? of met een tico-taxi eem ritje gemaakt, groet van pa en ma.

10 november 2007 16:16 | Door: willy

Je berichtje ontvangen(tel.) jammer dat het internet eruit ligt, maar je gaat vandaag weer verder. je zit nu op een terrasje met een groot glas fruitsap, maar vanavond in Pisco kan je eerste glaasje pisco proberen, is dit goed en is de drank naar het plaatsje genoemd, ik hoor het van je groeten van pa en ma.